Az új hullám

A CreativeWave Magyarország keleti régiójában működő grafikai, valamint szoftver- és alkalmazásfejlesztő vállalkozás.
Profilunkba az egyszerű grafikai tervezésen át a márkaazonosság építéséig minden beletartozik. Specializáltan foglalkozunk kiállítás identitás létrehozásával és minden egyéb tevékenységgel a kulturális színtereken.
Weblap és webshop fejlesztésen kívül szoftver- és alkalmazásfejlesztést kínálunk mind online mind offline területen egyaránt. Így olyan megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek, amelyek nem sablonokra épülnek, hanem az egyedi kéréseket figyelembe véve valósulnak meg.
Munkánk során törekszünk a letisztult, funkciójában működőképes tervezésre.

Ahol eddig hullámot keltettünk: Budapest, Debrecen, Nyíregyháza…


GRAFIKAI TERVEZÉS & BRAND

A jó tervező munkája értéket hordoz, értelme van, és nem utolsó sorban kellemes megjelenéssel bír; a szemlélő érzékenységére, elégedettségére tekintettel, a tervező elismerésének javára. Paul Rand

A tervezés során olyan arculati és kommunikációs megoldásokat hozunk létre, amelyek hitelesítik az adott márkát vagy célszemélyt. A kiforrott és megvalósult vizuális megjelenés a tudatos és pontos tervezésünk eredménye.

Márkaépítés | Arculattervezés | Arculatfrissítés | Promóciós anyagok készítése (egyedi tájékoztató anyagok; roll-up, plakát, reklámtáblák,  szórólapoktól a brosúrákig ) | Logótervezés | Infografika-készítés | Imázskommunikáció | Kiállítási arculat | Arculati kézikönyv

 

WEBLAP & WEBÁRUHÁZ

A weblapokat általában azért készítik, hogy a mögötte álló céget vagy személyt megtalálják az interneten és információt szerezzenek róla a honlapján. Mivel sok esetben a weblap az amivel egy vállalkozás/személy esetén először találkozunk, ezért bizonyos értelemben a weblap meghatározza a cég/személy megítélését az internetes közösségben.

RESPONSIVE, azaz mobil (okostelefon, tablet) eszközökre optimalizált honlap. Ezért is hívják mobilbarát megoldásnak. Bármilyen készülékről nyitod meg honlapod, annak tartalma minden esetben tökéletesen igazodik a kijelzőhöz. A böngészés így élvezhetőbb, a weblapod dizájnja pedig ugyan olyan jól fog mutatni, mint az asztali számítógépeden, bárhonnan is „kattintottál” rá!
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
ONE/SINGLE PAGE, azaz egyoldalas weboldal. Ebben az esetben a weblapod csupán egy lapból áll, ahol a menüpontok nem külön lapokon nyílnak meg, hanem egymás alatt helyezkednek el. Így a tartalmakat az oldal lefelé görgetésével tudod lapozni. Ez az oldal is mobilbarát, letisztult, interaktív és ütős dizájn jellemzi.
Az online kereskedések terjedése napjainkra megállíthatatlanok. Lehet, hogy Te leszel a következő, aki megnyitja saját webáruházát!
Az általunk készített WordPress honlapodba a világ leggyakrabban használt webáruház rendszerét, a Woocommerce-et integráljuk. Sokrétű bővíthetősége garantálja az elképzelésed maradéktalan megvalósításának lehetőségét. A rendszer mobilbarát, könnyen és egyszerűen kezelhető, biztonságos, gyors.
A megjelenése egyedi, kívánságod szerint és céged arculatának megfelelően tervezzük.
Magánrendelők, szállodák, éttermek, ügyvédek, fodrászok, kozmetikusok és meg számos vállalkozás részére készítünk egyedi online időpontfoglaló rendszereket.
Hidd el, ügyfeleid hálásak lesznek érte, ha tömegközlekedésen utazva vagy éppen az éjszaka közepén jut eszükbe időpontot foglalni nálad és ezt gyorsan, egyszerűen megtehetik.
Az új dolgokat nem is annyira nehéz megkedvelni és megszokni. A titok csak annyi, hogy elkezdjük használni, mert tényleg nagyon egyszerű!

 

SZOFTVER- ÉS ALKALMAZÁSFEJLESZTÉS

Közel 10 éves tapasztalattal rendelkezünk szoftverfejlesztés terén (Java, PHP, JavaScript). Legyen szó egyedi adminisztrációs szoftver készítéséről, meglévő alkalmazás modernizálásáról, bővítéséről, mindig igyekszünk a legoptimálisabb megoldást elkészíteni.

A piacon megvásárolható „dobozos” szoftverekkel ellentétben, mi teljes egészében egyénre szabott megoldásokat kínálunk, ezzel segítve ügyfeleink hatékonyságát. Az egyes alkalmazások kialakításánál elsődleges szempontnak tartjuk, hogy a megvalósított szoftver a lehető leginkább idomuljon az felmerülő igényekhez, szervezeti felépítéséhez és annak munkafolyamataihoz.

Az üzleti folyamatok adminisztrálása, kezelése sokszor egy megfelelő szoftver segítségével gyorsítható, hatékonyabbá tehető. Közös megbeszélés és felmérés alapján a vevő elképzeléseit valósítjuk meg.

Az üzleti folyamatokban bekövetkező változások és az azokra épülő döntéseket nagymértékben segítő kimutatások és statisztikák készítése. A rendelkezésre álló adatokra támaszkodó elemző szoftver készítése, meglévő alkalmazásba beépítése. Elősegítve a cég számára fontos döntések meghozatalát. Munkaidők megoszlás, erőforrás megoszlás, pénzügyi kimutatások. Ezek mind a hatékonyabb munkavégzést segítő megoldások.

Meglévő weboldal vagy alkalmazás esetén egy felmerülő új igény kapcsán sokszor elég lehet ha ezeket bővítjük. Ha megoldható bővítéssel az egy költséghatékonyabb megoldást jelent, mint egy teljesen új alkalmazás elkészítése. Ilyen bővítése lehet egy kimutatás készítése, adminisztrációs felület hozzáadása, új funkciók hozzáadása.

 

Kontakt Portfolió